tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kellemes húsvéti ünnepeket eli hyvää pääsiäistä!


Unkarissa kevät on jo pitkällä. Jopa 20 asteen lämmössä luonto on herännyt ja saanut puut kukkimaan. Pääsen itse paikan päälle niitä ihastelemaan vasta parin viikon kuluttua, mutta siskoni on ollut siellä jo viikon päivät. Lankomiehen kanssa he ajelivat matkan ensimmäistä kertaa autolla kaikessa rauhassa muutaman päivän aikana.

Pakeles Namai Liettuassa
Tallinnan lautalta he ajoivat ensin Latvian Kaunakseen ja seuraavana päivänä Puolan Lubliniin. Viimeinen pysähdys oli Slovakian Bardejovissa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Neljäntenä matkapäivänä he saapuivat perille talolle.

Bardejov Slovakiassa
Siellä odotti yllätys, sillä kesähuoneen ikkunat oli vaihdettu. Pääsemmekin pian jatkamaan huoneen remonttia. Ulkoseinien alaosaan tulee panelointi ja lattiaan laminaatti. Ostamamme irtaimiston joukosta löytyi myös pieni "kassakaappi", jonka aion muurata kiinni seinään. Ehkä keksimme sille myös jotakin käyttöä myöhemmin.Odotan innokkaana kevään matkaani. Saamme myös vieraita Suomesta vapun aikaan. Olemme suunnitelleet heille ohjelmaa ja samalla saamme itsekin tutustua uusiin paikkoihin. Parin viikon päästä saan päivitettyä blogia paikan päältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti