sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vaalipäivän puuhailua


Sain koko päivän kulumaan keittiön ovenpielten käsittelytyössä. Saatuani oven ja karmit paketoitua, aloitin pinnoitustyön. Epätasaisilla pinnoilla se vaati kärsivällisyyttä, koska koetin saada pinnan mahdollisimman tasaiseksi, jotta hiomistyötä olisi vain vähän. Huomenna pääsen jatkamaan ovenpielten kanssa. Kaikki muut paikkausmaalaukset keittiössä ovat valmiit.


Siskoni ryhtyi perustamaan nurmikkoa etupihalle talonmiesten käsin perkaamalle paljaalle maalle. Multakuormaa ei ole näkynyt, joten nurmikon kasvun pääseminen alkuun nykyisessä maaperässä on iso kysymysmerkki. Vain kokeilemalla saamme selville, minkälaisia kasveja pihallamme viihtyy.


Lankomiehen urakka navetan edustan ulkonäön kohentamisessa on nyt puolivälissä. Kuva kertoo hyvin, miltä muutos näyttää. Rakenteita pitää myös tukea, koska vanhat tukirakenteet ovat ajan kanssa päässeet melko huonoon kuntoon. Minun piti vielä illalla ryhtyä tallin reunusten pinnoittamiseen, mutta luovuin ajatuksesta kun huomasin auringon laskevan naauritalon taakse. Huomenna on uusi päivä. Jossakin vaiheessa myös sorakuorma saapuu. Jännitämme jo etukäteen, uppoaako kuorma-auto takapihan pehmeään maahan. Tänä iltana jännitämme Suomen vaaleja ja seuraamme laskentaa netin kautta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti